Keressük Makai Dzsenifer Vanesszát

2020. 05. 27., sze - 14:48
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 15 éves lány eltűnésének ügyében.

A Kaposvári Rendőrkapitányság a 14010-157/200/2020. körözési számon folytat eljárást egy csomai lakos eltűnése miatt.

Eltűnésével kapcsolatban egyik hozzátartozója tett bejelentést a rendőrkapitányságon, mivel Makai Dzsenifer Vanessza 2020. május 22-én megszökött otthonról és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Információ merült fel arra, vonatkozóan, hogy esetlegesen Zagyvarékas környékén rejtőzhet, azonban a lány felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérjük.

 

                              

Kérjük, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (2553-as mellék) telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Földkábelt loptak

Két szlovák férfi a munkahelyéről lopott vörösréz kábeleket, amit később értékesíteni akartak. A komáromi rendőrök elfogták és kihallgatták a tetteseket.

 

Négy évtized egy munkahelyen

Negyven év munkaviszony után nyugállományba vonult a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság állományából Csenkeiné Örkényi Eleonóra. A pénzügyi szakember egész életében egy területen dolgozott.