Ketten egy ellen

2020. 08. 10., h - 06:22
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A X. kerületi rendőrök kérik, jelentkezzen, aki felismeri a képeken látható férfiakat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság a 01100/1722/2020. bűnügyi számon súlyos testi sértés bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján hárman keveredtek szóváltásba 2020. július 29-én 14 óra körül a X. kerületi Gyakorló közben egy közlekedési helyzet miatt. A vita során az egyik férfi a sértett nyakát megszorította, míg társa arcon ütötte őt.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

1

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A checklista első pontja: Ajtót bezárni! …hogy más ne feküdjön az ágyába!

Nem fér hozzá kétség, hogy a kertkaput, bejárati ajtót zárni kell! Figyelemre int az a tiszaújvárosi eset, amikor egy nő befeküdt egy másik család ágyába. Bizonyára minden kétséget eloszlat az az eset, ami Szerencsen történt, egy férfi besurrant a házba és az alvó sértett feje mellől elemelt egy telefont!

 

Bilincsben

Nyilvános helyen, egy kisvárdai élelmiszer-áruházban szidalmazta a hivatása miatt.

 

Taxival vitte a migránsokat

A Tolna megyei rendőrök az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a magyar férfit a kora reggeli órákban, aki autójában négy külföldit szállított.

 

Elfogva

A mosonmagyaróvári járőrök 12 migránst tartóztattak fel és egy azeri embercsempészt fogtak el.