Kikapta a telefont a kezéből, keressük

2019. 05. 20., h - 14:57
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/968/2019. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást egy ismeretlen férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. május 4-én 7 óra 25 perc körül között a Budapest VIII., Blaha Lujza tér felől a Margit híd irányába közlekedő villamoson – a Nyugati téri megállóhoz érve - kikapta egy utas kezéből a telefonját és a fülhallgatóját és leszállt a villamosról. A sértett utolérte az elkövetőt és visszavette a telefont, de a férfi a fülhallgatóval elszaladt.

A férfi 20-26 év körüli, a bűncselekmény elkövetésekor sötét kabátot, kék farmernadrágot, fehér-fekete kockás inget és fekete cipőt viselt.

""

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalás és lopás

Három férfival szemben fejezték be az eljárás vizsgálati szakaszát a szécsényi nyomozók.

 

Lezárt vizsgálat: alkalmi lopás a temetőben

A bajai rendőrök a kapott személyleírás alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Ügyében vádemelést javasolnak.