Kikapta a telefont a kezéből, keressük

2019. 05. 20., h - 14:57
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/968/2019. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást egy ismeretlen férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. május 4-én 7 óra 25 perc körül között a Budapest VIII., Blaha Lujza tér felől a Margit híd irányába közlekedő villamoson – a Nyugati téri megállóhoz érve - kikapta egy utas kezéből a telefonját és a fülhallgatóját és leszállt a villamosról. A sértett utolérte az elkövetőt és visszavette a telefont, de a férfi a fülhallgatóval elszaladt.

A férfi 20-26 év körüli, a bűncselekmény elkövetésekor sötét kabátot, kék farmernadrágot, fehér-fekete kockás inget és fekete cipőt viselt.

""

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.