Kiszemelte az elhagyott táskát

2020. 10. 29., cs - 11:08
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/1808/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás vétség miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyelőre ismeretlen férfi 2020. október 1-én 17 óra 30 perc körül Budapest VI. kerületben a 4-es 6-os villamoson észrevette, hogy az egyik utas a földön hagyta a táskáját, így azt magához vette, majd néhány megállóval később leszállt a villamosról.

Az a feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő egy vonaton

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Kelebián. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.