Lefoglalt kerékpárok tulajdonosait keressük

2021. 10. 28., cs - 09:11
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai várják a képeken látható biciklik tulajdonosainak jelentkezését.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse 15010/3733/2021. bűnügyi számon folytat lopás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást két kemecsei, egy balkányi, és egy hajdúhadházi lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak anyagi haszonszerzés érdekében kerékpárokat tulajdonítottak el a kisvárdai és a nyíregyházi vasútállomások környékéről 2021. szeptemberében. A rendőrök az elkövetők elfogása után több, általuk eltulajdonított kerékpárt lefoglaltak, amelyek közül három tulajdonosát eddig nem sikerült felkutatni.

Kérjük, hogy a képeken látható kerékpárok tulajdonosai jelentkezzenek a Kemecsei Rendőrőrsön személyesen, telefonon a 06-42-524-600-as hívószámon, vagy hívják a 112-es központi segélyhívót. Névtelenségük megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehetnek.

Az ügyben korábban kiadott közlemény: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/felderitettek-a-kemecsei-rendorok

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.