Letépte a nyakláncot, keressük

2019. 04. 26., p - 15:15
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az újbudai rendőrök a lakosság segítségét kérik ismeretlen férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága 01110/923/2019. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen férfi 2019. március 27-én 17 óra 55 perc körül a Budapest XI., Cirmos utcában letépte a sértett nyakláncát és elfutott.

A feltételezett elkövetőről videófelvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.