Lopás elkövetőjét keresi a rendőrség

2021. 09. 22., sze - 10:06
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik a lakosság segítségét.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/1772/2021. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételen látható férfi 2021. július 15-én 2 óra 45 perc és 3 óra közötti időben Székesfehérváron, a Budai út és a Lövölde út kereszteződésénél található üzemanyagtöltő állomás területén eltulajdonított egy mobiltelefon-készüléket, továbbá egy pénztárcát, a benne található készpénzzel és a sértett személyi okmányaival.

A bűncselekménnyel kapcsolatba hozható személyről a töltőállomás biztonsági kamerája felvételt készített.

12

Az elkövető 25 év körüli, hozzávetőleg 180 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete baseball sapkát, fekete melegítő nadrágot, fehér sportcipőt, sötétzöld arcmaszkot és kékeszöld - vállnál fehér színű csíkokkal ellátott - melegítő felsőt viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es  központi segélyhívószámon.

Segítségüket előre is köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.