Lopás miatt keressük a képeken látható személyeket

2019. 09. 05., cs - 11:36
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A székesfehérvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a képeken látható elkövetők azonosításához.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 07010/1589/2019. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján, a képeken látható ismeretlen nő és férfi társa 2018. november 18-án 14 óra 39 perc körül Székesfehérváron, egy a Holland fasoron található áruházból próbáltak meg különböző termékeket fizetés nélkül kivinni. Az elkövetőkről kamerafelvétel készült.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyeket felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöld számán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Segítségüket előre is köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Deák Jánosra emlékeztek

Az 5 Fegyver Kupa SE a Nemzeti Közszolgálati Egyetem lőterén szervezett lőversenyt a nemrégiben fiatalon elhunyt lőkiképző emlékére.

 

Kábítószergyanús anyagokat birtokoltak

A győri nyomozók két embert fogtak el, mivel a ruházatukból, majd a későbbi kutatás alkalmával a lakóhelyükről is több kábítószergyanús anyag került elő.

 

Keressük őket

A dunakeszi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Hat határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Újabb migránscsoport

Tizenöt illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök Bács-Kiskun megyében.