Lopott egy fürdő öltözőszekrényéből

2019. 09. 09., h - 13:13
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A ráckevei rendőrök a lakosság segítségét kérik a férfi azonosításához.

A Ráckevei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán indult eljárás 13080/467/2019. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. július 26-án 17 óra 30 perc és 18 óra 45 óra közötti időben egy Ráckeve, Strand utcán található fürdő öltözőszekrényéből eltulajdonított különböző iratokat, telefonokat valamint egy gépjármű indítókulcsot.

A bűncselekmény feltételezett elkövetőjéről egy biztonsági kamera felvételt készített.

12

 

3

A Ráckevei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Ráckevei Rendőrkapitányságon (2300 Ráckeve, Kossuth Lajos utca 22.) vagy hívja a 06-24/525-460-as telefonszámot, továbbá a hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/1 236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06/80 555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Tiszaszigetnél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kocsifeltörők a strandoknál

Balatonfűzfőről érkezett bejelentés a rendőrségre június 27-én arról, hogy délután az egyik helyi strand parkolójában a bejelentő autóját ismeretlen elkövető feltörte, és abból műszaki cikkeket, valamint készpénzt lopott el. Mint kiderült, sorozatbűnözők ténykedtek a környéken.

 

Vizsgán a lovasok

A lovas járőrök tanfolyamán részt vevők elérkeztek a II. vizsgához. A megjelent elöljárók is növelték a vizsga­drukkot: Kuczik János Zoltán dandártábornok, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség (KR) parancsnoka és Nagy György ezredes, a KR Különleges Szolgálatok Igazgatóságának igazgatója. Az átrendelő szervek képviseletében Sipos Gyula vezérőrnagy, a Zala, Vereckei Csaba Iván dandártábornok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője érkezett.

 

Kiapadhatatlan tűz a tűzszerésznél

A Készenléti Rendőrség Személy- és Objektumvédelmi Igazgatóság Tűzszerész Szolgálat robbanóanyag-kereső kutyavezetői közül az egyetlen női tűzszerész üdítő színfoltja a férfitársaságnak. Ádám Zsófia őrmester korát meghazudtolva sokéves tapasztalatot szerzett a kutyázás terén, a tűzszerészismereteket pedig kiváló rajttal csipegeti fel.

 

Oda-vissza bemérték

Közlekedésrendészeti akciót tartottak a rendőrök Baranyában. Volt olyan, aki kétszer is gyorsan hajtott, amikor a sebességmérő műszer felvételt készített róla.