Magáénak vallotta az elhagyott pénztárcát

2021. 10. 22., p - 14:16
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A kazincbarcikai rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 05040/782/2021. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen személlyel szemben.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. szeptember 13-án egy kazincbarcikai áruházban, ez idáig ismeretlen nő azt mondta egy vásárlónak, hogy a földön talált pénztárca az övé. A férfi jóhiszeműen átadta a nőnek a tárcát, mivel úgy gondolta, hogy ő a jogos tulajdonos.

 

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a fotókon látható nő személyazonosságának megállapítása.

lopólopó2

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képeken látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megfogva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás egy román sofőr ellen, aki nyolc migránsnak nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

A checklista első pontja: Ajtót bezárni! …hogy más ne feküdjön az ágyába!

Nem fér hozzá kétség, hogy a kertkaput, bejárati ajtót zárni kell! Figyelemre int az a tiszaújvárosi eset, amikor egy nő befeküdt egy másik család ágyába. Bizonyára minden kétséget eloszlat az az eset, ami Szerencsen történt, egy férfi besurrant a házba és az alvó sértett feje mellől elemelt egy telefont!