Megrongálta a plexiüveget a vásárló

2020. 08. 23., v - 11:02
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A XV. kerületi rendőrök keresik a férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitányság 01150/1003/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat garázdaság vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2020. augusztus 16-án 13 óra körül Budapest, XV. kerületében egy dohányboltba szájmaszk nélkül ment be vásárolni, így az eladó felhívta a figyelmét a szájmaszk kötelező használatára. A férfi emiatt dühös lett és beleütött a vevőtér előtt lévő plexiüvegbe, ami berepedt.

A férfiről fényképfelvétel készült.

,

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Etil-heptedron és ADB-BUTINACA

A nagykátai nyomozók rajta ütöttek egy tápiósági páron, akik a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

 

A bűn nem kifizetődő

A szentesi rendőrök elfogtak egy internetes csalásokra szakosodott csoport négy tagját, akik a világhálón eladásra szánt tűzifát hirdettek, amelyek leszállítását a vételár kifizetése után a vásárlók részére nem teljesítették.

 

Alkalom szüli a tolvajt

Több százezer forintot lopott el a pultból, a VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

 

Emlékeztették

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.