Megsérült a gyalogos

2019. 12. 08., v - 08:32
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egri Kertész úton történt baleset szemtanúit keressük.

Az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 10010/2200/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen közúti baleset okozása vétség bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. december 2-án 5 óra 45 perc körül Egerben a Kertész út és Homok utca kereszteződésében a kijelölt gyalogosátkelőhelyen egy eddig ismeretlen személyautó elütött egy férfit.

A járművezető megállt, akinek a gyalogos úgy nyilatkozott, hogy nem sérült meg. Majd rövid szóváltást követően mindketten távoztak a helyszínről.

A férfit később a munkahelyéről orvosi ellátásra szállították, ahol kiderült, hogy súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben.

A rendőrség kéri, hogy az említett jármű vezetője, továbbá a baleset szemtanúi jelentkezzenek személyesen az Egri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy tegyenek bejelentést a 06/36-522-111-es szám 1066-os mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelenségük megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.