Milliókat loptak, keressük őket

2019. 05. 02., cs - 18:38
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök keresik a feltételezett elkövetőket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/1001/2019. bűnügyi számon lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján két férfi 2019. április 26-án 9 óra 30 perc és 19 óra 30 perc között egy Budapest X., Kőrösi Csoma Sándor úti lakásba betört és onnan több millió forintot lopott el.

A két férfiről felvétel készült.

Az egyik férfi 45-50 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, az elkövetéskor világos inget, világos nadrágot és sötét cipőt viselt.

A másik férfi 45-50 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, az elkövetéskor világos cipőt és világos kabátot viselt, a hátulján felirattal.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem sokáig örülhettek a zsákmánynak

Békésen, egy üzlet előtt cigarettát kért egy páros nő tagja egy járókelőtől. Miközben szóval tartotta az idős asszonyt, a társa elszaladt az asszony szatyrával, amiben több tízezer forint volt. A rendőrök egy óra alatt elfogták a párost és visszaszerezték a pénzt.

 

Nem állt meg

Soltvadkerttől Kecskemétig követték azt a járművet, amelynek sofőrje kivonta magát a rendőri intézkedés alól. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

 

Keressük Cseh Istvánt

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 43 éves ópusztaszeri férfi megtalálásában.

 

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

 

Látta a balesetet?

Azok jelentkezését várjuk, akik látták a Fülöp és Penészlek között történt balesetet, és körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek.