Nem adta vissza jogos tulajdonosának a pénztárcát, keresik a Székesfehérvári rendőrök

2020. 07. 31., p - 11:11
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/1556/2020. bűnügyi számon jogtalan elsajátítás vétsége miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételen látható férfi 2020. július 3-án 12 óra és 12 óra 30 perc között Székesfehérváron, a Balatoni út 71. szám alatt lévő üzletben, a pulton hagyott pénztárcát – a benne lévő készpénzzel, bankkártyával és személyes iratokkal együtt – felvett, és magával vitte. A talált tárgyat a tulajdonosának nem juttatta vissza.

A bűncselekménnyel kapcsolatban hozható személyről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

Az elkövető középkorú férfi az elkövetéskor vajszínű baseball sapkát, piros pólót és farmer rövidnadrágot viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Segítségüket előre is köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A nyomozók elfogták a rablás két gyanúsítottját

A rendőrök az egyik gyanúsítottat a rablás után két nappal elfogták, társával szemben pedig elfogatóparancsot adtak ki. A 19 éves körözött férfit tegnap őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.