Nem csak az egyensúlyát veszítette el

2019. 10. 04., p - 06:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A férfi egy parkoló autónak ütközött biciklijével Újbudán, közben elhagyott mintegy 250 gramm kábítószergyanús agyagot. A rendőrök keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága 01110/2822/2019. bűnügyi számon kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyelőre ismeretlen férfi 2019. szeptember 27-én 23 óra 20 perc körül Budapest XI. kerületében, a Ménesi úton kerékpárjával nekiütközött egy parkoló autónak. A férfinek többen a segítségére siettek, aki zavartan elutasította a segítségnyújtást és elhagyta a helyszínt. Miután távozott, egy műanyag dobozt hagyott a földön. A szemtanúk értesítették a rendőröket, akik megállapították, hogy a dobozban közel 250 gramm kábítószergyanús növényi törmelék volt. 


A férfiről kamerafelvétel készült.  
 

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg két migráns egy gumicsónakban Magyarországra bejutni Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.