Nem csak az egyensúlyát veszítette el

2019. 10. 04., p - 06:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A férfi egy parkoló autónak ütközött biciklijével Újbudán, közben elhagyott mintegy 250 gramm kábítószergyanús agyagot. A rendőrök keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága 01110/2822/2019. bűnügyi számon kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyelőre ismeretlen férfi 2019. szeptember 27-én 23 óra 20 perc körül Budapest XI. kerületében, a Ménesi úton kerékpárjával nekiütközött egy parkoló autónak. A férfinek többen a segítségére siettek, aki zavartan elutasította a segítségnyújtást és elhagyta a helyszínt. Miután távozott, egy műanyag dobozt hagyott a földön. A szemtanúk értesítették a rendőröket, akik megállapították, hogy a dobozban közel 250 gramm kábítószergyanús növényi törmelék volt. 


A férfiről kamerafelvétel készült.  
 

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.