Nemzetközi elfogatóparancs alapján keresik Kosztadinovszki Viktort

2017. 08. 04., p - 09:29
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A férfit kábítószerrel visszaélés miatt 15 év szabadságvesztés várja Magyarországon.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Célkörözési Alosztálya jelentős értékre elkövetett visszaélés  kábítószerrel bűntett elkövetése miatt keresi a 15 év jogerős szabadságvesztésre ítélt Kosztadinovszki Viktort.

A férfi társaival internetes webáruházukon keresztül árult különböző drogokat és pszichoaktív anyagokat. Az illegális szereket egy szlovákiai telephelyen készítették, majd csomagküldő szolgáltatás segítségével juttatták el a vevőiknek. A bűnözői csoportot a KR NNI munkatársai 2012-ben felszámolták.

A magyar állampolgárságú férfi a bírósági tárgyalásig házi őrizetben volt, ahonnan azonban 2014 novemberében megszökött, ezért a rendőrség nemzetközi elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. A 38 éves Kosztadinovszki rendkívül magas szintű informatikai ismeretekkel bír, valamint jól beszél angolul, nem kizárt, hogy külföldön bujkál.

A körözött személyről további információkat találhat ide kattintva.

Kosztadinovszki Viktor

 

 

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, írjon a celkorozes@nni.police.hu e-mail-címre, hívja a Készenléti Rendőrség ügyeletét a 06-80-630-090 zöldszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 ingyenesen hívható számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.