Okosóratolvajt keresünk

2019. 07. 12., p - 12:37
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A józsefvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki egy budapesti bevásárlóközpontból lopott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01080/1209/2019. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi 2019. március 22-én 20 óra 10 perc körül egy Budapest VIII., bevásárlóközpont egyik üzletéből két okosórát lopott el.

A férfi 30 év körüli, fekete hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor sötétszürke pulóvert, valamint kék nadrágot viselt.

A feltételezetett elkövetőről egy biztonsági kamera felvételt készített.

'

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.