Parfümöket lopott

2019. 10. 05., szo - 11:21
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök keresik az ismeretlen férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/2245/2019. bűnügyi számon folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen lopás vétség gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. szeptember 17-én 11 óra 30 perc körül egy kőbányai bevásárlóközpont egyik üzletéből parfümöket lopott.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A férfi 25 év körüli, a bűncselekmény elkövetésekor fehér baseballsapkát, fekete felsőt, fekete nadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenegy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Csomagtartóban bújtak el

A soproni rendőrök négy illegális migránsra bukkantak egy Ausztria felé tartó személygépkocsiban.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.