Pénztárcát lopott egy autóból

2019. 09. 30., h - 13:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A XVI. kerületi rendőrök keresik a feltételezett elkövetőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitánysága 01160/746/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2019. július 17-én 12 óra és 17 óra között Budapesten a XVI. kerületi Lepkevirág utcában parkoló autóból a lehúzott ablakon keresztül, az autó ajtaját kinyitotta és ellopott egy pénztárcát.

A feltételezett elkövető 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, rövid, barna hajú szakállas férfi. A bűncselekmény elkövetésekor barna atlétát, világoskék nadrágot, valamint fekete cipőt viselt.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​​

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.