Pénztárcát lopott, keresik a székesfehérvári rendőrök

2020. 02. 24., h - 16:13
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/327/2020. bűnügyi számon jogtalan megszerzéssel elkövetett közokirattal visszaélés vétségének gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételen látható nő 2020. február 6-án 14 óra 15 perc és 15 óra között Székesfehérváron, a Hunyadi utcában lévő Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Sebészeti Ambulanciájának folyosóján egy elhagyott pénztárcát – a benne lévő készpénzzel és személyes iratokkal együtt – a földről felvett, és magával vitte. A talált tárgyat a tulajdonosának nem juttatta vissza.

A bűncselekménnyel kapcsolatban hozható személyről a kórház biztonsági kamerája felvételt készített.

Az elkövető fiatal nő hosszú hajú, átlagos testalkatú, sötét, combközépig érő kabátot, világos nadrágot és sötét csizmát viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Segítségüket előre is köszönjük!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai migrációs nyomás Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 59 határsértő Csongrád megyében éjszaka. A rendőrök 23 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 36 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.