Pólókat loptak, keressük őket

2019. 06. 12., sze - 11:34
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök keresik azt a két ismeretlen nőt, akik ruhaneműket loptak egy üzletből.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság 01100/1030/2019. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. április 29-én 15 óra körül a két nő pólókat lopott egy X. kerületi bevásárlóközpontból.

A feltételezett elkövetőkről az üzlet biztonsági kamerája felvételeket készített.

" "

Az egyik nő körülbelül 18-25 éves, 165 centiméter magas, vállig érő barna hajú. Az elkövetéskor sötét felsőt és nadrágot viselt, fekete cipőt hordott, kezében táskát tartott, hátán hátizsák volt.

" "

Társa körülbelül 18-25 éves, 165 centiméter magas, hosszú sötéthajú nő. Az elkövetéskor fekete kabátot, kék farmernadrágot és fehér magassarkú cipőt viselt, kezében egy táskát és egy világos szőrmés kabátot tartott.  

" "

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható nőket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.

 

Kórházban segítettek

Gyógyuló gyerekeknek vittek ajándékot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztályának munkatársai.