Rendezvénysátorból loptak el egy táskát

2019. 10. 10., cs - 11:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök keresik az ismeretlen férfiakat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/2161/2019. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi és társa 2019. szeptember 22-én 14 óra 30 perc körül az Andrássy út 77. szám előtti rendezvénysátorból ellopott egy táskát. 

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

" "

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Azonosították a rendőrök

Először nem tulajdonított jelentőséget a szerinte mindennapos szituációnak, később szánta-bánta a közúti veszélyeztetést.

 

Marokkói migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.