Segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt

2019. 11. 12., k - 10:02
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyíregyházi rendőrök várják az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/4299/2019. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. Egy eddig ismeretlen járművezető az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival közlekedett 2019. november 7-én 16 óra 30 perckor Nyíregyháza, Templom utcán, a Kemecsei út felől a Mogyoró utca irányába. Haladása során a Templom utca és a Mogyoró utca kereszteződése előtt egy előtte triciklivel közlekedő 75 éves nő előzésébe kezdett. Amikor a kereszteződésben a kerékpáros mellé ért, jobbra kanyarodásba kezdett a Mogyoró utca irányába, melynek során nekiütközött a triciklivel közlekedő nőnek, aki felborult, és könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetet követően az ismeretlen járművezető a helyszínt megállás, és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta a Szellő utca irányába.

A rendőrség várja az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök elfogták a tolvajt

A kunszentmiklósi nyomozók őrizetbe vették a 17 éves helyi gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Ittasan vezetett

A vásárosnaményi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

A kerítés állította meg

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 29 éves derecskei lakos ellen.