Sportcipőt lopott – keresik a rendőrök

2022. 01. 15., szo - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A VI. kerületi rendőrök keresik a képeken látható férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01060/15/2022. bűnügyi számon lopás vétség miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2021. december 24-én 11 óra 3 perc és 11 óra 15 perc között egy VI. kerületi sportáruházból ellopott egy pár cipőt.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

​ ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos baleset Tatabányán

Két személygépkocsi ütközött össze Tatabánya lakott területén kívül. Az egyik autó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

 

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotor-kerékpárt pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.