Súlyos testi sértés miatt keressük

2021. 01. 13., sze - 13:20
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Rátámadt egy férfira Budapest II. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság 01020/2151/2020. bűnügyi számon súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi 2020. november 19-én 6 óra 30 perc körül Budapest II. kerületében, a Horvát utca és Kacsa utca kereszteződésében megvert egy 39 éves férfit, aki ennek következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A feltételezett elkövetőről a térfigyelő kamera felvételt készített.   

.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

 

Bódult lehetett a sofőr

A szekszárdi járőrök az úton bizonytalanul haladó autós ellenőrzéskor kábítószergyanús anyagot is találtak. A 20 éves velencei férfit előállították.