Szeméremsértés miatt keressük

2018. 07. 25., sze - 19:56
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budatétényi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága 01220/763/2018. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2018. július 11-én 6 óra 22 perc és 6 óra 32 között szeméremsértő módon viselkedett egy Budapest XXII. kerületi gyógyszertár ablaka előtt. A férfiról felvétel készült.

A feltételezett elkövető körülbelül 175-180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor fehér baseballsapkát, fehér pólót, világoskék rövidnadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.