Szeméremsértés miatt keressük

2019. 02. 12., k - 08:45
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága a lakossága segítségét kéri az ismeretlen férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/328/2019. bűnügyi számon szeméremsértés vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2019. február 11-én 15 óra körül egy pesterzsébeti társasház bejáratánál szeméremsértő módon viselkedett.

A feltételezett elkövető 40-50 év körüli, körülbelül 175-180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor barna kabátot és kék farmernadrágot viselt.

Az elkövetőről grafika készült.

"

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Külterületeken ellenőriztek

A monori rendőrök által szervezett akcióhoz erdészek, mezőőrök is csatlakoztak, valamint a Készenléti Rendőrség helikoptere is támogatta a földi egységeket.

 

Elgázolták

A 12 éves fiú a tilos jelzés ellenére akart átkelni az úttesten.

 

Ittasan okozott balesetet

Forgalommal szemben hajtott be az egyirányú utcába egy elektromos kerékpáros Esztergomban.