Szemtanúk jelentkezését várják

2020. 02. 18., k - 16:17
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A törökszentmiklósi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

Mint ahogy korábbi felhívásunkban közöltük, a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat 16070-157/8/2020. körözési számon Patóné Urbán Mária eltűnése ügyében. Az 58 éves törökszentmiklósi nő 2020. január 31-én 9 óra 15 perc és február 1-jén 8 óra 50 perc között lakásából ismeretlen helyre távozott és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

A nyomozók a körözési eljárás során megállapították, hogy Patóné Urbán Mária Szolnokra utazott testvéréhez, azonban hozzá nem érkezett meg.  Az elvégzett adatgyűjtések alapján információ merült fel arra, hogy a hölgy – több utassal együtt - a Szolnok, tiszaligeti buszmegállóban szállt le a buszról 2020. január 31-én 17 óra 20 perc körül.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság várja azon személyek jelentkezését, aki az eltűnt asszonnyal együtt szálltak le az autóbuszról vagy bármilyen információval rendelkeznek az eltűnt tartózkodási helyéről, jelentkezzen a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon személyesen, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

k

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.