Szemtanúkat keresünk

2020. 07. 23., cs - 14:55
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Szatyorral ütötte egy nő a kereszteződésben elhaladó autó hátsó ajtaját Pécsett.

A Pécsi Rendőrkapitányság 02010/2145/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

Pécsett, a Rákóczi út – Bajcsy- Zsilinszky út kereszteződésénél 2020. július 9-én 13 óra 23 perckor egy fekete, hosszú ujjú felsőt és miniszoknyát viselő gyalogos nő a jelzőlámpa piros jelzését figyelmen kívül hagyva a kijelölt gyalogosátkelőhelyen az úttestre lépett, ezért a Széchenyi tér irányából a Nagy Lajos király útja felé szabályosan haladó szürke Fiat Punto gépkocsi vezetője rádudált. A gyalogos ezután visszalépett a járdára, majd a nála lévő teli szatyorral két alkalommal megütötte az elhaladó autó jobb hátsó ajtaját, amelyben ezáltal anyagi kár keletkezett.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki látta az esetet, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 - 16; p: 8 - 13) a Pécsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt határsértő Szatymaznál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.