Társasház udvaráról lopott el egy biciklit

2020. 06. 07., v - 09:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kőbányai rendőrök keresik a férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/1194/2020. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2020. május 26-án 18 óra és május 27-én 5 óra 45 perc között egy X. kerület, Üllői úti társasház belső udvarán levágta a biciklizárat egy kerékpárról, majd ellopta a biciklit.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Illegális migránst fogtak el Nagylakon

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök egy illegális migránst fogtak el Nagylak külterületén. A határsértő ellen idegenrendészeti eljárás indul.