Telefonlopó triót keresnek a terézvárosi rendőrök

2020. 12. 09., sze - 09:47
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Két üzletből hat telefont loptak el az ismeretlen elkövetők.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01060/2017/2020. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Három férfi 2020. október 31-én dél körül bement egy Andrássy úti telefonszaküzletbe, és onnan elloptak egy mobiltelefont. A tettesek közül ketten 18 óra 30 perc körül visszamentek, és további négy telefont loptak el. A rendőrség adatai szerint a trió aznap délután egy X. kerületi bevásárlóközpont telefonboltjában is járt, onnan szintén fizetés nélkül vittek el egy mobilt.  

A feltételezett elkövetőkről felvételek készültek.  

.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!