Több mint négymillió forint értékben loptak ékszereket

2021. 03. 06., szo - 08:15
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A II. kerületi rendőrök a lakosság segítségét kérik az elkövetők azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság 01020/163/2021. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövetők 2021. január 28-án 15 óra és 18 óra között az ajtót kifeszítve bejutottak egy II. kerületi ingatlanba, ahonnan ékszereket – gyűrűket, nyakláncot, karkötőt, medálokat és karórát - loptak el több mint négymillió forint értékben.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az elkövetők személyazonosságával, tartózkodási helyével, az eltulajdonított tárgyak fellelhetőségével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.