Trükkös tolvajokat keresünk

2019. 07. 09., k - 07:24
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök keresik azt a két férfit, akik egy Teréz körúti kávézóból mobiltelefont loptak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/1465/2019. bűnügyi számon indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen lopás vétség elkövetése miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az eddig ismeretlen férfiak 2019. június 30-án 9 óra 30 perc körül egy Teréz körúti kávézóba bementek, majd az egyik alkalmazott figyelmét az egyik elkövető elvonta, míg társa – a helyzetet kihasználva – ellopta a férfi telefonját az asztalról.

A feltételezett elkövetőkről a biztonsági kamera felvételt készített.

Az egyik férfi 20-30 év körüli, vékony testalkatú, sötét hajú, szakállas, aki a bűncselekmény elkövetéskor sötét szandált, kék farmer rövidnadrágot és világos trikót viselt.

A másik férfi 20-30 év körüli, sötét hajú, szakállas, aki a bűncselekmény elkövetéskor sötét cipőt, kék farmer rövidnadrágot és fekete, elöl mintás pólót és fekete baseballsapkát viselt. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam