Villamoson alvó embertől vette el a telefont

2020. 11. 20., p - 17:08
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A II. kerületi rendőrök keresik az ismeretlen kifosztót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága 01020/1959/2020. bűnügyi számon kifosztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi 2020. október 17-én 1 óra 45 perc és 2 óra 30 perc közötti időben a Budapest VIII. kerület, Blaha Lujza tér és II. kerület, Széll Kálmán tér között közlekedő villamoson egy alvó férfi kezéből kivette annak telefonját, majd a II. kerület, Széna téren leszállt a járműről.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.