Villamoson fosztotta ki az utast

2019. 06. 18., k - 17:37
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki a 4-es villamoson elvette egy alvó férfi mobiltelefonját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/1227/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2019. március 30-án 4 óra 25 perc körül Budapest VI. kerületében, az Oktogon megállónál felszállt a 4-es villamosra, majd egy alvó férfi zsebeit átkutatta és elvette mobiltelefonját.  

A feltételezett elkövetőről felvételek készültek.

A férfi 25-35 év körüli, fekete rövid hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, kapucnis pulóvert, farmernadrágot és fekete cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Afgán határsértők két szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.