Villanyóraleolvasónak adták ki magukat, majd ellopták egy idős férfi pénzét

2020. 10. 31., szo - 14:11
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A soroksári rendőrök keresik az elkövetőket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01200/2088/2020. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. október 26-án 11 óra körül két férfi azzal az ürüggyel, hogy a villanyórát szeretnék leolvasni, bejutottak egy XXIII. kerületben lévő házba. Elterelték az idős tulajdonos figyelmét, majd ellopták a férfi zsebéből a 140 ezer forintot.

A feltételezett elkövetőkről rajz készült.

.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikákon látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy kamionban Röszkén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.