25 migránst fogtak el a rendőrök Szilsárkánynál

2020. 06. 03., sze - 10:48
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A külföldiek az út melletti búzatáblában akartak elbújni.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. június 3-án 9 óra 38 perckor arról, hogy a 86-os számú főúton, Szilsárkány magasságában több külföldi személyt láttak. A bejelentő azt is elmondta, hogy a csoport bement a búzatáblába, majd ott lehasaltak, hogy ne lehessen észrevenni őket. A rendőrök a helyszín közelében megtalálták és elfogták a külföldi állampolgárokat, akik nem tudták igazolni magyarországi jogszerű tartózkodásukat. A csornai járőrök a magukat pakisztáni, illetve bangladesi állampolgárnak valló férfiakat előállították a megyei rendőr-főkapitányságra, ahol elszámoltatásuk jelenleg folyamatban van.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.