Átadták a határsértőket az ukrán hatóságoknak

2018. 09. 05., sze - 08:34
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Illegálisan léptek be Magyarország területére a mongol állampolgárok.

Lakossági bejelentést követően vontak intézkedés alá négy határsértőt a Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai Tarpán, 2018. szeptember 4-én reggel. Az okmányokkal nem rendelkező két férfi, egy nő és egy gyermek kínai állampolgárnak vallotta magát. A külföldieket a rendőrök idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében előállították a határrendészeti kirendeltségre. Az eljárás során megállapították, hogy a külföldi személyek mongol állampolgárok. A tiltott határsértőket, aki az eljárás adatai szerint illegálisan léptek be Magyarország területére, kiutasították, majd 2018. szeptember 5-én átadták az ukrán határőrizeti szerv képviselőinek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.