Átadták a határsértőket az ukrán hatóságoknak

2018. 09. 05., sze - 08:34
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Illegálisan léptek be Magyarország területére a mongol állampolgárok.

Lakossági bejelentést követően vontak intézkedés alá négy határsértőt a Beregsurányi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai Tarpán, 2018. szeptember 4-én reggel. Az okmányokkal nem rendelkező két férfi, egy nő és egy gyermek kínai állampolgárnak vallotta magát. A külföldieket a rendőrök idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében előállították a határrendészeti kirendeltségre. Az eljárás során megállapították, hogy a külföldi személyek mongol állampolgárok. A tiltott határsértőket, aki az eljárás adatai szerint illegálisan léptek be Magyarország területére, kiutasították, majd 2018. szeptember 5-én átadták az ukrán határőrizeti szerv képviselőinek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.

 

I. Zalahalápi Kutyakurzus

Hagyományteremtő szolgálatikutya-viadalt álmodott és valósított meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) Zalahalápon.