Átadták a Nyírbélteken elfogott határsértőt a román hatóságoknak

2019. 08. 24., szo - 15:58
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Illegálisan lépett be Magyarország területére.

Illegálisan lépett be Magyarország területére az a férfi, akit a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2019. augusztus 23-án 15 óra 30 perckor Nyírbéltek belterületén fogtak el. A rendőrök a bangladesi állampolgárt az idegenrendészeti eljárás lefolytatása érdekében a határrendészeti kirendeltségre előállították. A határsértőt Magyarország területéről kiutasították, majd 2019. augusztus 24-én 15 órakor átadták a román határőrizeti szerv képviselőinek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.