Átadták az illegális migránsokat

2019. 05. 06., h - 15:52
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdú-bihari rendőrök átadták a három, magát vietnámi állampolgárnak valló férfit a román hatóságnak.

Három illegális migránst vontak intézkedés alá a rendőrök 2019. május 6-án 5 óra körül Bagaméron. A magukat vietnámi állampolgárnak valló férfiak sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök az illegális migránsokat előállították, majd meghallgatásukat követően 2019. május 6-án 14 óra 30 perckor a hatályos jogszabályok alapján átadták a román hatóságnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.