Csempészett cigarettát szállított

2019. 01. 23., sze - 10:58
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a sofőrt és a csempészett cigarettát átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2019. január 21-én Kölcse belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő nőt. Mivel a jármű ellenőrzése során árucsempészetre utaló gyanú merült fel, ezért a rendőrök értesítették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársait. Az autó tételes átvizsgálása során annak gáztartályában nagy mennyiségű cigarettát találtak, ezért a személygépkocsit és a sofőrt előállították a tiszabecsi határátkelőhelyre. A rendőrök a további eljárás lefolytatása céljából a 35 éves magyar állampolgárságú járművezetőt és a közel félmillió forint értékű csempészett cigarettát átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.