Csempészett cigarettát szállított

2021. 04. 18., v - 07:57
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A kölcsei és a fehérgyarmati rendőrök elfogták a csempészettel összefüggésbe hozható férfit.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség és a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2021. április 15-én összehangolt akció keretében Fehérgyarmat és Zsarolyán között elfogtak egy 29 éves személygépkocsival közlekedő férfit. A járműben 4500 doboz mesterkartonokba csomagolt, magyar adó- és zárjegy nélküli, feltehetően árucsempészetből származó cigarettát találtak. A rendőrök az ukrán-magyar állampolgárságú férfit előállították a határrendészeti kirendeltségre, ahol a közel nyolc és félmillió forint értékű dohányáruval együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.

 

Ittas lehetett

Az elmúlt 24 órában a megye útjain közúti balesetben egy személy sérült meg.