Csempészett cigarettát szállítottak

2021. 01. 10., v - 09:14
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A kölcsei rendőrök elfogták a két férfit.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság Kölcsei Rendőrőrsének munkatársai 2021. január 9-én a Botpalád és Sonkád települések közötti útszakaszon akartak ellenőrzés alá vonni egy Mazda típusú személygépkocsit, annak vezetőjét, és utasát. A járművezető a rendőrök megállásra utasító jelzését figyelmen kívül hagyta, és továbbhajtott Sonkád település irányába. A rendőrök szolgálati gépkocsijukkal követték a járművet, amely Magosligeten -feltehetően eltúlzott sebessége miatt- lesodródott az úttestről, és az út melletti lakóház kerítésének ütközött. A 20 éves kispaládi férfi gépkocsijában a rendőrök 2981 doboz csempészett cigarettát találtak, amelynek értéke meghaladja az ötmillió forintot. A rendőrök a járművezetőt és a 23 éves társát a rendőrkapitányságra előállították, és a csempészett dohányáruval együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.