Csempészett cigarettát találtak egy tiszabecsi ingatlanon

2018. 05. 26., szo - 08:58
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A kölcsei rendőrök a több mint tízmillió forint értékű dohányárut átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2018. május 25-én 6 órakor árucsempészetre utaló nyomok alapján ellenőriztek egy tiszabecsi ingatlant. A rendőrök az udvaron lévő garázsban egy személygépkocsit is átvizsgáltak, melyben 8000 doboz zárjegy nélküli, feltehetően csempészett cigarettát találtak. A rendőrök azonnal értesítették az illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársait, akiknek a helyszínen jelen lévő ingatlan tulajdonosát és a több mint tízmillió forint értékű dohányárut a további eljárás lefolytatása érdekében átadták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.