Embercsempészt fogtak el az M6-os autópályán

2020. 06. 04., cs - 07:02
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei állították meg a menekülő 18 éves osztrák férfit.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. június 4-én a hajnali órákban – a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság jelzése alapján – az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán akartak megállítani egy osztrák rendszámú BMW-t, melynek vezetője megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásainak végül a 154-es kilométerszelvény közelében sikerült megállítani a menekülőt. A 18 éves osztrák férfit a rendőrök elfogták. Elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

Az éjszaka folyamán a Baranya megyei rendőrök az M6-os autópálya Szebényi pihenőjében feltartóztattak négy illegális migránst, akik feltehetően összefüggésbe hozhatóak a Tolnában intézkedés alá vont személlyel. Ennek megállapítása jelenleg is folyamatban van.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.

 

Ittas járművezetés, baleset, baleset

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott.