Embercsempészt fogtak el az M6-os autópályán

2020. 06. 04., cs - 07:02
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei állították meg a menekülő 18 éves osztrák férfit.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. június 4-én a hajnali órákban – a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság jelzése alapján – az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán akartak megállítani egy osztrák rendszámú BMW-t, melynek vezetője megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásainak végül a 154-es kilométerszelvény közelében sikerült megállítani a menekülőt. A 18 éves osztrák férfit a rendőrök elfogták. Elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

Az éjszaka folyamán a Baranya megyei rendőrök az M6-os autópálya Szebényi pihenőjében feltartóztattak négy illegális migránst, akik feltehetően összefüggésbe hozhatóak a Tolnában intézkedés alá vont személlyel. Ennek megállapítása jelenleg is folyamatban van.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Illegális migránst fogtak el Nagylakon

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök egy illegális migránst fogtak el Nagylak külterületén. A határsértő ellen idegenrendészeti eljárás indul.