Embercsempészt fogtak Letenyén

2017. 08. 19., szo - 10:13
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy nepáli férfit fogtak el a határrendészek a letenyei határátkelőhelyen.

Egy magyar taxiban utasként jelentkezett belépésre a letenyei határátkelőhelyen egy nepáli férfi és egy nő, 2017. augusztus 18-án 9 órakor. Utóbbi, más nevére kiállított úti okmányokat adott át a határrendészeknek, akik a nőnél megtalálták a saját útlevelét is, érvényes tartózkodási engedéllyel azonban nem rendelkezett.

A rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, mely során beismerte, hogy ő adta át ismerősének felesége érvényes úti okmányait, hogy azzal igazolva magát, Németországba utazzanak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.