Embercsempészt fogtak Letenyén

2017. 08. 19., szo - 10:13
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy nepáli férfit fogtak el a határrendészek a letenyei határátkelőhelyen.

Egy magyar taxiban utasként jelentkezett belépésre a letenyei határátkelőhelyen egy nepáli férfi és egy nő, 2017. augusztus 18-án 9 órakor. Utóbbi, más nevére kiállított úti okmányokat adott át a határrendészeknek, akik a nőnél megtalálták a saját útlevelét is, érvényes tartózkodási engedéllyel azonban nem rendelkezett.

A rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, mely során beismerte, hogy ő adta át ismerősének felesége érvényes úti okmányait, hogy azzal igazolva magát, Németországba utazzanak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizennyolc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök tizenegy főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, hét személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.