Év végi demonstratív ellenőrzés Nyírbátorban

2019. 12. 15., v - 08:53
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség munkatársai az ellenőrzésbe hazai és külföldi társszerveket is bevontak.

A Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség munkatársai fokozott ellenőrzést tartottak a Nyírbátori Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztály munkatársaival, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Románia Határrendőrség Nagykárolyi Körzetparancsnokság határrendészeinek bevonásával a kirendeltség illetékességi területén 2019. december 14-én. Az egyenruhások elsősorban a harmadik országbeli állampolgárok tartózkodására vonatkozó szabályok betartását, valamint a jövedéki termékek és a pirotechnikai eszközök birtoklását ellenőrizték.

A rendőrség a későbbiekben is tervez hasonló, társszervek bevonásával történő közös ellenőrzéseket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Lezárt akta: nem adott elsőbbséget

A bajai rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfivel szemben, aki közlekedési szabályt szegett, és ezért egy motoros megsérült.

 

Határsértőket tartóztattak fel Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.