Harminc illegális migránst tartóztattak fel Csongrád megyében

2017. 08. 13., v - 10:18
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrád megyei rendőrök vasárnap délelőtt összesen 30 illegális migránst tartóztattak fel a megyében.

A Kiszombori Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2017. augusztus 13-án, 6 óra 5 perckor 17 iraki és 2 pakisztáni határsértőt tartóztattak fel Kiszombor közelében. A járőrök Makó külterületén 8 óra 5 perckor további 11 főt találtak és tartóztattak fel, ők pakisztáni és iraki állampolgárnak vallották magukat. A csoportok tagjai sem személyazonosságukat sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni nem tudták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.