Határrendészeti összesítő Fejér megyéből

2021. 04. 07., sze - 06:00
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök három illegális migránssal szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában Fejér megyében.

A rendőrségre 2021. április 6-án 16 óra 35 perckor érkezett lakossági bejelentés arról, hogy Vértesacsa külterületén egy tehergépjármű rakteréből három migránst látott kiugrani a bejelentő, akik ezt követően elszaladtak. A helyszínre érkező székesfehérvári, bicskei és gárdonyi rendőrök alig egy órán belül a helyszín közelében elfogták a három külföldi férfit, akik közül kettő afgán, míg egy pakisztáni állampolgárnak vallotta magát.  Az illegális migránsok személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállításukat és meghallgatásukat követően a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően, visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!