Határrendészeti összesítő Pest megyéből

2021. 04. 07., sze - 18:00
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök hét illegális migránst fogtak el az elmúlt 12 órában.

Egy üzemanyagtöltő állomás parkolójába hívták a rendőröket 2021. április 7-én reggel, mert egy bolgár kamionos gyanús mozgást észlelt járművének rakterében. A rendőrök a tehergépkocsiban öt, magukat afgán állampolgárnak valló külföldit találtak, akik jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni. Az öt migránst a rendőrök elfogták és előállították.

Nem sokkal később 10 óra 30 perckor egy újabb bejelentés alapján igazoltattak a rendőrök két férfit egy Üllőn található telephelyen, akik úgyszintén a járműszerelvény rakterében bújtak meg. Őket előállították, négy társuk leugrott és elfutott a helyszínről. A rendőrök azonnal a keresésükre indultak, 16 óra 32 perckor Üllőn egy raktárépületnél három embert elfogtak. A magukat afgán állampolgárnak valló migránsok jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni. A rendőrök őket is előállították, negyedik társukat még keresik.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.